Legedagen i Sædding var en skøn familiedag

Fantastisk vejr med 22 grader, høj sol og blå himmel sikrede Legedagen ved Fyrparken stor succes med mange gæster

Hent originalartiklen fra avisen som PDF her

FRITIDSLIV – Det grønne område bag IM-Huset i Fyrparken i Esbjerg summede af liv, og de hundredvis af besøgende til Legedagen lørdag den 13. maj klokken 10 til 13 havde de store smil på.Alt var gratis, så grillpølserne, pandekagerne, kaffen og kagen fløj fra de frivilliges hænder i boderne, før man kunne nå at sige ”næste”. Og overalt i græsset og ved bordene hyggede familierne sig, mens ungerne hoppede rundt i hoppeborgen, forsøgte sig i snobrødsbagningens svære kunst eller forsøgte at lære at binde knob. Et lille posteløb var der også på plakaten.

Udskudt fra før Corona
Arrangementet, som IM-Huset, FDF og Kreativt Værksted i Sædding stod bag, skulle egentlig have været holdt før Corona, fortalte Niels Peder Kristensen fra IM-Huset. IM står for Indre Mission.
”Vi havde fået 5000 kroner til det, men da Coronaen kom, måtte vi aflyse. Vi diskuterede så, om vi skulle sende pengene tilbage, men vi besluttede heldigvis at udskyde Legedagen,” fortæller han i en pause fra den meget vigtige post som ansvarlig for slush-ice-maskinen.


”Meningen er, at folk skal komme og have en god dag, men vi vil selvfølgelig også gerne fortælle om os selv og vores aktiviteter,” tilføjer han.
Skulle Legedagen blive en tradition, så er der nu lagt en god bund, kan vi konstatere.

Tekst og foto: Finn Arne Hansen

Tekst:
Tags

Relaterede artikler

Top