Hjerting graves op efter Nytår

KLOAKARBEJDE – Bilister i det centrale Hjerting kommer til at bøvle med en større bundvending af kloak­systemet efter nytår.

Din Forsyning starter den 15. januar på et større gravearbejde for at forny kloakkerne og separere regnvand og spildevand.

I de første to uger vil krydset ved Hjerting Badehotel derfor være helt spærret for trafik. Efterfølgende vil der kun være én vejbane åben på Hjerting Strandvej på skiftende strækninger hen mod Plantagevej, efterhånden som arbejdet skrider frem.

”Den første del ved hotellet forventes at tage et par uger, men vi åbner så hurtigst som muligt igen for trafik,” fortæller projektleder Anders Hestbech fra Din Forsyning.

”I det videre arbejde vil vi gøre alt for at genere trafikken mindst muligt,  og vi regulerer med differentierede lyssignaler – det vil sige, at der lukkes flere biler igennem indad mod byen om morgenen og omvendt om eftermiddagen”.

Gravearbejdet inklusive sideveje i det blå område på kortet varer helt frem til august 2018. De berørte beboere er indkaldt til informationsmøde 14. december kl. 19 på Hjerting Skole, hvor andre interesserede også er velkomne.

Tekst:

Relaterede artikler

Top