Din Forsyning på overarbejde for at overholde ny tidsplan

Der mangler en del arbejde endnu i det centrale Hjerting, så nu er weekenderne også taget i brug.

KLOAKARBEJDE – Alle sejl sættes nu, for at Din Forsyning ikke skal risikere en ny udsættelse for den reviderede version af den forsinkede udgave af den oprindelige tidsplan for gravearbejdet på Hjerting Strandvej.

I løbet af den seneste weekend har der været gang i arbejdspladsen i det centrale Hjerting, omend svejserne måtte opgive at arbejde søndag på grund af det våde vejr, fortæller en beboer langs vejen.

Som tidligere omtalt her i avisen er arbejdet blevet forsinket i flere omgange til stor gene for ikke mindst de forretningsdrivende. Ifølge den seneste tidsplan fra Din Forsyning vil vejen være åben og nyasfalteret i udgangen af uge 50.             

 

Lysregulering frem til 19/12 på Sædding Strandvej

I perioden fra 3. til 19. december opretter Din Forsyning midlertidig lysregulering på Sædding Strandvej ud for Karl Andersens Vej på grund af gravearbejde med kloakseparering.

Den ene vejbane vil være spærret for trafik, og på den baggrund anbefales det, at man afsætter ekstra tid til bilkørsel på Strandvejen i myldretiden. Karl Andersens Vej vil også være spærret ud mod arbejdsstedet, men cykelstien vil ikke blive berørt.

Oplysningerne fremgår af en nylig annonce i Esbjergs ugeavis, og Din Forsynings hjemmeside rummer ikke yderligere info. Hjerting Posten har ikke modtaget nogen information om projektet midt i vores dækningsområde på trods af – eller muligvis på grund af – vi dækker Din Forsynings gøren og laden tæt her i avisen.

 

Tekst:

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top