Hjerting faldt med ære i kredsfinalen i skolefodbold

BILLEDGALLERI:

Overmagten blev for stor, da Auraskolens Hjerting afdelingen tørnede sammen med Løjt Kirkeby til  kredsfinale i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering.

Hjerting-drengene måtte se sig slået godt og grundigt med resultatet 1-5 på Dansk Revision Arena, men det blev et ærefuldt nederlag. Selvom de lokale helte kom bagud med to mål, inden der var spillet ti minutter, kæmpede de bravt til sidste fløjt med masser af go’ energi og helt uden opgivende attituder.

Da reduceringsmålet blev sat ind midt i anden halvleg, udløste det vild jubel blandt de flere hundrede skolekammerater på stadion, som havde fået fri til at følge slaget.

Arrangørerne roste Hjerting-drengene for at være ‘et frisk pust’ i turneringen, men de velvoksne sønderjyder blev for alligevel for stor en mundfuld. Til gengæld fik de så fornøjelsen af første scoring mod Løjt, som inden kampen havde en skræmmende målscore på 30-0 !

Efter kampen fik hvert hold en fidusbamse, som gik til Philip Støckler fra Hjerting, mens Jacob De Groot fik det fælles Fair Play-håndklæde for finalens mest sportslige optræden.

Læs mere om finalen i næste udgave af Hjerting Posten 21. november.