HIFs Venner belønner sponsorer

HIFs Venner siger tak til sponsorerne ved at tage ud med en flaske vin til Månedens Sponsor

Hent hele artiklen som PDF her

TAKNEMMELIGHED – En stor idrætsorganisation som Hjerting IF kan ikke klare sig med kontingenter alene. Kravene fra medlemmerne og omverdenen er højere end i ’gamle dage’.
HIF rækker derfor hvert år hånden ud til virksomheder i lokalområdet for om muligt at få lidt støtte fra dem. Og mange af dem køber bannerannoncer, stadionreklamer, spinningcykler med reklamer på og meget andet.
Og det skal der takkes for, mener HIFs Venner. Derfor tager 79-årige Steffen Ruth fra støtteforeningen hver måned ud med en gave til Månedens Sponsor. Vi var med, da den i marts gik til tømrer- og snedkermester Rune Busch, Andersen & Busch i Guldager.
Vi spejder forgæves efter Andersen, men han solgte sin andel i 2015, så nu er Busch eneejer. Han fortæller, at han startede på arbejdspladsen som lærling i 1986.
”Vi laver alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde. Vi har næsten alle skoler i Esbjerg, vi arbejder i landbruget, og vi er med til renoveringen af Hjerting Skole og Frihavn i Hjerting,” fortæller han.
”Og vi laver selv vinduer og døre efter mål. Det har flere skoler haft glæde af, når en mørnet dør med skæve mål skal skiftes.”
Men hvorfor sponsor?
”Det er helt naturligt for mig. Jeg har selv som ung spillet fodbold i HIF, så jeg har en god grund, synes jeg. Jeg kan ikke spille mere, men jeg kan da støtte,” siger han, mens Steffen Ruth finder to gode flasker fra Hjerting Vinhandel frem og overrækker dem med behørig coronaafstand.
”Vi synes, det er helt naturligt, at vi påskønner vores sponsorer. Og så har vi fundet på det her med Månedens Sponsor,” fortæller han.

Rune Busch er vininteresseret og var glad for vinen.

Rune Busch er vininteresseret og var glad for vinen. Til højre ses, i behørig coronaafstand, Steffen Ruth.

Tidligere modtagere har været Tinas Bilpleje, GF Forsikring Esbjerg, First Stop, JM Sikring, Toyota Esbjerg, Blomster i Hjerting, Alletiders Vikar og Esbjerg Planteskole

Tekst og foto:
Finn Arne Hansen

Tekst:
Tags ,

Relaterede artikler

Top