Helle fra Hjerting flytter en af sine butikker til hjembyen

Før havde Helle Pedersen en Alma & Anton-butik i Henne og Blåvand. Nu er den ene flyttet ind på en fænomenal adresse overfor Hjerting Badehotel

Hent den originale artikel fra avisen her

GO’ ENERGI – Det tog ikke lang tid, fra Le Kirk lukkede, til der igen var liv i butikken med den fænomenale adresse lige overfor Hjerting Badehotel. Nu er der en Alma & Anton-butik med Helle Pedersen fra Hjerting ved roret. Den sælger børnetøj til børn i alderen 0 til 10 år og dametøj.
Til at hjælpe sig har hun ansat Charlotte Renaa fra Hjerting. Og som noget særligt vil butikken holde åbent både lørdag og søndag. Mandag er der lukket.

Helle Østergaard Pedersen. Copyright Finn Arne Hansen, Hjerting Posten

Helle Pedersen er selvstændig på syvende år med to tøjbutikker og elsker det. Her står hun ved noget af dametøjet.

Weekendåbent
Det er Helle Pedersens butik af samme navn, der flytter fra Henne. Den anden i Blåvand driver Helle
stadigvæk.
”Da vi havde åbningssalg for nylig, holdt vi åbent både lørdag og søndag, og det blev en succes. Så det vil vi fortsætte med. Mange går en tur her forbi i weekenden. Travle børnefamilier har ikke tid til at handle tøj på hverdage. Til hverdag regner vi så med at se de andre kundegrupper, der lige skal bruge noget. Og så håber jeg da, at mange af Le Kirks kunder vil holde ved. Flere af dem har allerede været på besøg,” siger hun.

Spies-guide
Arbejdsmæssigt betyder weekendarbejdet ikke noget for hende:
”Vi er jo vant til det fra Henne,” siger hun.
Helle har prøvet lidt af hvert, inden hun slog sig på detailhandel med tøj, blandt andet har hun været Spies-guide i syv år. Men i dag har hun været selvstændig tøjhandler i seks år, først tre år i Esbjerg Storcenter, men i 2020 kom lokalet i Blåvand, og så flyttede hun. Der var ved at være for få butikker i storcentret, der virkelig trak kunder til, da mange flyttede til Broen Shoppingcenter.

Helle Østergaard Pedersen Alma og Anton Hjerting. Copyright: Finn Arne Hansen, Hjerting Posten

Helle Pedersen ved børnetøjet. Konges Sløjd er det mest efterspurgte mærke for tiden.

Hun sælger mærkevarer, som hun selv tror på, og som kunderne efterspørger.
”I børnetøj er det Konges Sløjd, som er megapopulært, Marmar, Wheat og flere andre. I dametøj er det Marta du Chatou, Copenhagen Lux og B.Young, men jeg er altid på udkik efter flere,” fortæller Helle.

Scanningsklinik
Hun er meget glad for placeringen, og det skyldes ikke kun de mange købelystne weekendturister.
”Det er lidt spændende at ligge her, for ovre på hotellet er der en scanningsklinik, som tiltrækker gravide herfra og til Kolding og Vejle. Når de får barnets køn at vide, så kunne det jo være, de ville fejre det med at købe det første sæt tøj til baby her,” smiler hun, der planlægger at være i butikken i halvdelen af sin arbejdstid. Den anden halvdel vil hun lægge i butikken i Blåvand.

Tekst og foto: Finn Arne Hansen

Tekst:

Relaterede artikler

Top