Glemt spunsvæg giver grus i graveplanen for Din Forsyning

GRAVEARBEJDE – Forvirringen om det forsinkede gravearbejde i det centrale Hjerting viser sig nu at bero på simpel sjusk fra tidligere tider.

Din Forsyning er stødt på en gammel spunsvæg under Hjerting Strandvej, som har overrasket planlæggerne og kastet grus i maskineriet for både tidsplan og trafikanter. Væggen burde ellers ikke komme bag på nogen, for den er i sin tid sat af kompagniet selv, mens det nuværende Din Forsyning hørte under den kommunale forvaltning.

”Spunsvæggen har man ladet stå, da man lavede det første arbejde for ti år siden. Der har da helt sikkert været nogle gode årsager til det, men det er bare ikke blevet registreret i sin tid, og medarbejderne fra dengang er her ikke længere. Så vi skal lige gentænke, hvad vi gør,” forklarer Henrik Nissen, afdelingsleder for Projekt Spildevand hos Din Forsyning.

Ikke noget at melde

Her er man forståeligt nok ikke synderlig stolt af situationen, og første melding fra kommunikationsafdelingen er, at der ikke er noget nyt at melde.

Har man glemt at hive spunsvæggen op i sin tid?

”Nej, det har været bevidst, og den har haft en funktion som ekstra sikring. Men det er nok ikke den løsning, man ville vælge nu,” erkender Henrik Nissen, som ikke har overblik over, hvor langt spuns-
væggen breder sig.

”Men det er oppe fra Gl. Guldagervej og ned forbi den gamle Sydbank. Jeg tror det ender med, at vi skærer hul i den for at føre rør igennem, men det er sådan lidt pest eller kolera.”

Planen er fortsat at blive helt færdige med arbejdet til efteråret. Foreløbig må trafikanterne så trøste sig med, at grusvejen på stedet i det mindste har en fartdæmpende effekt.

”Hvis der går lang tid, inden vi kommer tilbage, så vælger vi nok at lægge noget midlertidigt asfalt – det har vi bare ikke kunnet gøre på grund af frostvejret” oplyser Henrik Nissen.

”Men vi regner med at kunne melde noget ud efter Påske.”

 

Tekst:

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top