Fit & Sund blev klar til start

FITNESSCENTER – De sidste håndværkere listede stadig rundt ude bagved, og udlejeren af huset nåede lige en hurtig omklædning, inden gæsterne kom.

Der var fuld fart på slutspurten, men så stod Hjertings spritnye Fit & Sund fitnesscenter også klar til indvielse den 20. november i Langlihuset på Havborgvej i Hjerting.

Dermed kunne Henning Ravn, formand for Sundhed & Omsorgsudvalget i Esbjerg Kommune, officielt indvie de store luftige lokaler med en imponerende maskinpark.

Fit og Sund åbning 03

Udvalgsformand Henning Ravn glædede sig over ny, go’ energi i det gamle industrihus.

Go’ energi i huset

”Huset her har gennem mange år dannet rammen om en travl industrivirksomhed. Nu er det gennem udvikling og nytænkning blevet til et moderne sundhedshus og fitnesscenter, som også kommer til at summe af energi,” sagde Henning Ravn i sin tale.

”Ideen med at samle trænings- og andre sundhedstilbud i ét hus, hvor man også har mulighed for at mødes som mennesker, er god. Det er med til at understrege, at sundhed er mere end fravær af sygdom – det handler også om livskvalitet,” lød det inden han klippede den røde snor.

Det skete i overværelse af ejer Maja Schlebaum og hendes personale samt et halvt hundrede gæster, hvorefter de første straks gik i gang med at svede rundt omkring i centret.

Fit og Sund åbning 02

Den imponerende spinningsal med kæmpe motiver på væggene.

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top