Festuge i Sønderris er skudt i gang

Fra mandagens prøvetime i Bugg-pardans. Fredag kan børnene slå sig løs ved et børnediskotek. Foto: Inge Hansen.

Mandag startede det med pardans, tirsdag rekord­forsøg i ’fritteren’, onsdag er der gymnastikdag, fredag er der diskotek

Hent artiklen som PDF her

SOMMERFEST – Også i det hurtigt voksende område Sønderris er der festdage i denne uge. Sønderrisdagene, som festdagene kaldes, startede mandag.
”Sønderris er ubestridt Esbjergs nyeste ’landsby’ og som så uden dybe traditioner i afholdelse af disse ’samlede’ landsbyaktiviteter, som man ofte ser andre steder. Der er gennem tiden nogle rigtige gode tiltag, som har bidt sig fast med blandt andet en halfest, en aktiv sportsklub, spejdere med mere for at samle bydelen,” forklarer Inger Hansen fra Sønderris Sportsklub.
”En festuge supplerer disse tiltag og giver lokale foreninger og virksomheder en mulighed for at promovere sig selv. Sønderrisdagene er tiltænkt som en kulturel begivenhed, som gerne skulle kunne samle borgerne i Sønderris om nogle festlige dage,” smiler hun.
Programmet resten af ugen ser således ud:
Onsdag klokken 16.30 er der fælles kalenderfotografering foran hallen for alle børn og unge i SSK. Der er også forældrefodbold 17 til 20 på banerne ved hallen. Hvert børnehold spiller en kamp mod forældrene. Der er grillpølser, drikkevarer og slik til salg.
Samme dag er der gymnastikdag i hallen 17-18. Efter fællesfotografering til årets julekalender inviteres vi alle gymnastikbørn, søskende og forældre til Åben hal med fælles opvarmning, hvorefter der er stor redskabsbane samt mulighed for at prøve springredskaberne.
Torsdag byder fritidslubben 16-19 ind med salg af kage, frugt, kaffe, the og saft, balancebom-tvekamp, blyant i flaske, ansigtsmaling, flaskebowling og WOOP-skattejagt med mobil. Børn skal følges med en voksen.

Fredag 17-21.30 er der børnedisko i hallen, 1. til 3. klasse fra 17-19, 4. til 6. klasse fra 19.30-21.30. Det en ’lukket fest’, der vil ikke blive mulighed for at lege udenfor i de to timer festen varer.
Søndag den 29. august sluttes af med affaldsindsamling fra 9.30-12.15.
-fina

Tekst:
Tags

Relaterede artikler

Top