Farvel til bogbussen i Hjerting og Sønderris fra 1. maj

Stoppestederne med færrest besøg i forhold til antallet af indbyggere skæres væk, og det koster bogbussen i Hjerting og Sønderris.

BUSSTOP – Så går den ikke længere for bogbussen, som blev ramt af sparekniven i efterårets budgetforlig, og nu beskæres ruterne.

Det betyder, at lånerne i Hjerting, Sønderris, Gjesing og Jerne fra 1. maj må kigge langt efter bussen og i stedet bruge bibliotekerne ved Sædding Centret eller Hovedbiblioteket i Nørregade i centrum af Esbjerg.

Som omtalt i februarudgaven af Hjerting Posten har bogbussens besøgstal i vores område hængt lidt i bremserne i forhold til indbyggertallet, og derfor var stoppestederne her i farezonen.

Efter lidt nærmere undersøgelser traf Kultur og Fritidsudvalget så den endelig beslutning på sit møde 19. marts.

Den nye køreplan skulle oprindelig træde i kraft 1. april, men for at give brugerne en chance for at få afleveret bøger og andet materiale i bogbussen, kommer den til og med 30. april efter den nuværende køreplan.

I vores område betyder den nye køreplan, at Guldager, Bryndum, Tarp og Vester Nebel fortsat får besøg af bogbussen, og det sker mandag eftermiddag.

Ny køreplan fra 1. maj*

Mandag

Guldager            14.00 – 14.30

Bryndum           14.45 – 15.15

Tarp                    15.30 – 16.15

Vester Nebel     16.30 – 17.15

* i avisens udgivelsesområde

 

Tekst:
Tags

Relaterede artikler

43 Comments

  1. World Market Link said:

    205415 853636Plenty of writers recommend just writing and composing no matter how bad and if the story is going to develop, youll suddenly hit the zone and itll develop. 506673

Der er lukket for kommentarer.

Top