Farvel til bogbussen i Hjerting og Sønderris fra 1. maj

Stoppestederne med færrest besøg i forhold til antallet af indbyggere skæres væk, og det koster bogbussen i Hjerting og Sønderris.

BUSSTOP – Så går den ikke længere for bogbussen, som blev ramt af sparekniven i efterårets budgetforlig, og nu beskæres ruterne.

Det betyder, at lånerne i Hjerting, Sønderris, Gjesing og Jerne fra 1. maj må kigge langt efter bussen og i stedet bruge bibliotekerne ved Sædding Centret eller Hovedbiblioteket i Nørregade i centrum af Esbjerg.

Som omtalt i februarudgaven af Hjerting Posten har bogbussens besøgstal i vores område hængt lidt i bremserne i forhold til indbyggertallet, og derfor var stoppestederne her i farezonen.

Efter lidt nærmere undersøgelser traf Kultur og Fritidsudvalget så den endelig beslutning på sit møde 19. marts.

Den nye køreplan skulle oprindelig træde i kraft 1. april, men for at give brugerne en chance for at få afleveret bøger og andet materiale i bogbussen, kommer den til og med 30. april efter den nuværende køreplan.

I vores område betyder den nye køreplan, at Guldager, Bryndum, Tarp og Vester Nebel fortsat får besøg af bogbussen, og det sker mandag eftermiddag.

Ny køreplan fra 1. maj*

Mandag

Guldager            14.00 – 14.30

Bryndum           14.45 – 15.15

Tarp                    15.30 – 16.15

Vester Nebel     16.30 – 17.15

* i avisens udgivelsesområde

 

Tekst:
Tags

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top