Den 7. hundehimmel ligger i Ådalen

HUNDESKOV – Vores firbenede venner og deres ejere har nu fået en ny hunde-
skov ved Ådalen i Sædding.

Den 18. april blev området officielt indviet med et mylder af glade hunde og mennesker, der indtog i de nye omgivelser i bragende solskin og højt humør.

Sædding-Fovrfeld Lokalråd, Sædding Centret og Esbjerg Camping bød på festlig indvielse med pølse- og Cocio-vogn, så der også var godbidder til de to-benede gæster, og Sædding Centret holdt Hundens Dag og kørte specialtilbud hele ugen.

Til indvielsen holdt en dyrepsykolog et meget grundigt indlæg om, hvor indviklet det er at holde hund, men endelig kunne snorene løsnes og legen gives fri. Hundeskoven er indrettet med solidt hegn hele vejen rundt, og inde bag hegnet er det tilladt at slippe dyrene fri og lade dem besørge, hvor de vil.

Hundeskov Ådalen indvielse 02Hele området ved Ådalen har fået et løft med opgradering af P-plads og stier, og alt fremtræder meget indbydende.

 

Løft af hele området

”Det har virkelig stor betydning for hundeejerne her i området med så store og dejlige faciliteter. Kommunen skal have stor ros og tak for, at hele området er forskønnet samtidig,” siger Holger Schrøder, nyvalgt formand for Sædding-Fovrfeld Lokalråd.

Kan vi så regne med færre hundelorte på fortovene nu?

”Det håber jeg! Jeg er selv hundeejer med to små hunde, og det irriterer mig hver gang, nogen ikke bruger pose. Det er ærgerligt, for det får jo folk til at kigge lidt skævt til hundeejere generelt. Men det er nok noget, vi skal løse hundeejerne i mellem – f.eks. ved at holde selvjustits og låne poser til hinanden, hvis man er løbet tør.”

 

Flotte borde og bænke

Hundene var heldigvis ligeglade og havde en herlig dag på deres nye legeplads.

Der er også opstillet flotte og solide borde og bænke, hvor man kan slå sig ned og nyde livet med en kop kaffe eller frokost i det grønne.

Den nye hundeskov har indkørsel midt på Gudenåvej, følg skiltene mod Esbjerg Camping, indtil du ser de nye skilte til højre mod Hundeskoven.

 

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top