Bygger nyt hus til familien i Kaptajnens Skov

Familien Kjærgaard har opgivet boligprojekt i Kaptajnens Skov på Jagtvænget i Hjerting og bygger i stedet hus til sig selv

BYGGERI – Et langvarigt byggeprojekt i Kaptajnens Skov på Jagtvænget i Hjerting er foreløbig skrinlagt. I stedet vil ejerfamilien bygge hus til sig selv. Den flotte, gamle hovedbygning er i den anledning blevet revet ned, hvilket mange lokale var kede af, men det var nødvendigt.
”Det skyldtes især fundamentet. Det var dårligt udført, og derfor gav det ingen mening at renovere huset ovenpå det, fortæller Christoph Kjærgaard, nok mest kendt som direktør for Polar Salmon Hjerting Laks A/S.
Byggeprojektet, der blandt andet er blevet bremset af fredede flagermus, har været langtrakt og besværligt.
”Nu har vi skrinlagt det projekt på ubestemt tid. Omstændighederne har ændret sig. Der blev lavet en lokalplan for 10 år siden, men så stoppede en fredningssag den. Så blev den forældret, og hele lokalplanprocessen skulle starte forfra,” fortæller han.
”Men mange ting var ændret, og kommunen havde nye krav og nye forudsætninger. Og så var det ikke et så godt projekt mere,” tilføjer Christoph Kjærgaard.
Fremtidsplanen er nu meget enklere.
”Nu vil vi bo der selv. Byggeriet af huset, som arkitekt Peter Bolther har tegnet, går i gang her i efteråret, og vi regner med at kunne flytte ind i 2020,” slutter han.

Familien Kjærgaards kommende hus, tegnet af Peter Bolther Arkitektfirma ApS.

Familien Kjærgaards kommende hus, tegnet af Arkitektfirmet Peter Bolther ApS skal stå klar i 2020. Byggeriet går i gang her i efteråret.

Tekst: Finn Arne Hansen
Foto: Privatfoto

Tekst:

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top