Borgermøde om ny mobilmast i Fourfeld

ANTENNEMAST – En 24 meter høj mobilmast og 493 stærkt utilfredse borgere er baggrunden for en borgerhøring torsdag den 1. september kl. 19 på Mødestedet i Sædding Centret.

Her vil Esbjerg Kommune og selskabet bag antennemasten forsøge at rede trådene ud i sagen, som nu er på vej i ny høring.

Ansøgeren ønsker at placere masten ved Krebseparken 101D i den nordøstlige ende af kvarteret, tæt ved Sædding Ringvej og lige ud til Fourfeld Ådal.

Sædding Fovrfeldt Lokalråd peger i sit høringssvar bl.a. på, at der er rigeligt med høje bygninger og skorstene i området, der kunne bruges til antennen.

Ådalen bør friholdes

”Et så naturskønt og rekreativt område som området omkring Fovrfeldt Bæk/Krebseparken bør friholdes for antenner o. lign.,” skriver formand Holger Schrøder bl.a. i lokalrådets høringssvar.

En gruppe på 28 naboer i Krebseparken anfører i et meget fyldigt og grundigt svar bl.a., at den nye placering i virkeligheden er en gammel placering, som der tidligere har været ansøgt om. Dengang dog til en tre meter lavere mast, så visualiseringerne ikke kan genbruges.

Der vedlægges 493 protestunderskrifter fra beboere i området, og samtidig henvises bl.a. til Hjerting Postens beskrivelse af de ambitiøse naturvisioner bag den nye helhedsplan for Fourfeld Ådal.

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top