Boliger på Kystvænget er klar til indflytning i april 2024

Byggeriet af de 32 nye boliger på Kystvænget set fra oven. Dronefoto: Ungdomsbo.

Ungdomsbos 32 rækkehuse mellem Sædding og Hjerting kommer til at koste mellem 6700 og 8800 kroner om måneden

Hent originalartiklen fra avisen som PDF her

BOLIGBYGGERI – Til manges lettelse kom der der ikke ’højhuse’ på Ungdomsbos byggegrund ved Strandvænget. Der er i stedet 32 lave boliger på vej på arealet, der får adressen Kystvænget. Og de vil stå klar til indflytning i slutningen af maj 2024 eller i starten af maj 2024.
”I en af vores meget attraktive områder, Sædding, på adressen Kystvænget 1-21 og 2-44, opfører boligforeningen 32 nye fritliggende dobbelt-rækkehuse i ét plan. Boligerne forventes indflytningsklar ultimo april 2024,” kan man således læse på Ungdomsbos hjemmeside.
Der er tale om 17 styk trerums boliger på henholdsvis 89 og 104 kvadratmeter og
15 styk firerums boliger på henholdsvis 104 og 114 kvadratmeter.
Rækkehusene vil blive opført i sandfarvede mursten med gråhvide fuger, og taget bliver belagt med tagpap. Vinduer og døre bliver af træ og aluminium, sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Indvendigt er alle vægge fuldspartlede og hvidmalede, alle lofter er beklædt med gipsplank, der er lagt Pergo-gulve i farven eg samt gråt flisegulv, størrelse 30 x 60 centimeter. Der vil være en hvid blank flisevæg med samme størrelse fliser i brusenichen. Alle indvendige døre er hvide af mærket Swedoor med aluminiumsdørgreb.

TV og it i alle rum
Alle rum er forberedt til installation af it og fjernsyn. Rækkehusene opvarmes med gulvvarme.
I køkkenet er der skabe og udtræksskuffer, indbygningsovn, induktionskogeplader, emhætte samt køleskab, og der er klargjort til installation af en opvaskemaskine.
På badeværelset er der klargjort til vaskesøjle med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Der er bruseniche, badeværelsesmøbel med to skuffer og porcelænsvask, spejl med el-udtag bagved, håndklædeholder med videre og væghængt toilet.
Boligerne er klargjort til netværk, hvor beboeren selv står for installation.

22 med overhæng
22 af boligerne har overdækning foran, velegnet som carport, placering af skraldespande med videre. Disse boliger koster 360 kroner mere i månedlig husleje i forhold til dem uden overdækning. Målet på overdækningen er 4 gange 5,9 meter.
Der opføres et udvendigt skur med et indvendig mål på 210 x 380 centimeter. De 22 boliger, der har en overdækning, vil have skuret som en del af overdækningen, de øvrige boliger får et fritstående skur.
Alle boliger er røgfri. Det betyder, at det ikke er tilladt at ryge i lejemålet, dog er det helt okay at ryge udendørs.

Ja til vuf og miav
Det er tilladt at holde én hund eller én kat.
Alle boliger har egen have, mål vil variere fra bolig til bolig og er endnu ikke fastlagt.
Terrassen vil også variere i størrelsen, men der vil være cirka 13 kvadratmeter til hver bolig.
Huslejerne og boligindskuddene er kun foreløbigt fastsat, da der er tale om nybyggeri, hvor budgettet kan skride en smule. Der kan ske regulering, når endeligt byggeregnskab foreligger efter indflytning. Huslejerne ligger lige nu på fra 6692 til 8775 kroner per måned uden forbrug. Indskud vil været fra 37.879 til 46.517 kroner.

Central legeplads
I området er der en større centralt placeret legeplads. Derudover er der cirka 10 minutters gang til stranden. Langs med stranden er der, som alle lokale ved, en sti til både gå- og cykelture, og man kan nyde Vadehavet, vandet og stranden fra Mennesket ved havet til Hjertings byskilt. Adresserne bliver Kystvænget 1–21 og 2–44, 6710 Esbjerg V.

Tekst: Finn Arne Hansen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top