Virksomhed flyttet til Hjerting – og måske mere nyt på vej

Laila og Jens Bøndergaard har købt en erhvervsejendom i Hjerting til virksomheden Jens B – og måske er der mere nyt på vej.

 

IVÆRKSÆTTERI – Virksomheden Jens B, der tilbyder bogføring og konsulentassistance indenfor økonomistyring, er nu rykket til Gl. Guldagervej 36 i Hjerting.

Her har ægteparret Laila og Jens Bøndergaard netop overtaget ejendommen, som indtil nu har huset fotovirksomheden Profoto Albertus & Madsen.

Ægteparret bringer nu nye ideer ind i bygningen, som foreløbig skal huse Jens B og firmaets snart fem ansatte. Men der er plads til flere aktiviteter og bl.a. en nydelig lagerhal, som hidtil har været fotoateliér.

Derfor pusler Laila med nogle nye tanker for fremtiden, efter hun solgte butikken Baby Home i Sædding med virkning fra 15. august i år.

Lyst til noget nyt

”Jeg solgte den for at komme ud og prøve noget nyt. Vi har tre børn, og jeg startede butikken, mens de var små, og det var spændende med mødregrupper og så videre. Børnene var hele omdrejningspunktet, og det har været et spændende eventyr – helt vildt,” fortæller Laila Bøndergaard.

”Men efter 13 år havde jeg nok mistet interessen lidt, så nu var det på tide at prøve noget nyt.”

Hvad det så skal være, er langtfra afklaret endnu. Men parret har nogle tanker, der er inspireret af en lille hobbyvirksomhed, som Jens har dyrket ved siden af Jens B.

”Jens’ kusine laver noget spændende økologisk vin i Spanien, hvor hun er gift med en vinbonde. Det kunne måske blive noget i den gren, men jeg har ikke lagt mig fast på noget. Jens har importeret vin siden 2009, og indtil for et år siden, var det kun vin fra kusinen. Men så fik vi forespørgsel om italiensk vin af samme kaliber og har fundet noget fra Valpolicella-området,” siger Laila.

”Den italienske vin er ikke certificeret økologisk, for det er alt for bureaukratisk i Italien. Men den er lavet ordentligt ud fra samme metoder. Det er vores niche – ellers har vi ingen berettigelse i vinbranchen,” uddyber Jens.

Måske noget af Italien

Parret kommer i forvejen meget i Italien, hvor de har en feriebolig i Garda ved søen af samme navn. Så det er oplagt at ’trække noget af Italien med hjem’, lyder en af idéerne.

Foreløbig skrives de ned i Lailas lille idébog, hvor tankerne kredser om både vin, fødevarer og interiør.

”Vi skal først finde ud af, om der er noget forretning i det, men der er nogle muligheder her. Og jeg har erfaring med at bygge en webbaseret forretning op, som fyldte en hel del i Baby Home,” siger Laila om de foreløbige, løse tanker for ejendommen.

Profoto rykker til Nicholas Albertus landejendom på Forum Kirkevej 24 lidt udenfor Bryndum, hvor han i forvejen driver fotostudie, og Bøndergaard bor tilfældigvis i samme område. Parret og børnene på 10, 14 og 16 har til huse på en nedlagt landejendom i Astrup mellem Bryndum og Vester Nebel sammen en flok heste, som er Lailas store interesse.

 

 

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top