Stærk markedsposition sikrer MacArtney profitabel vækst

Administrerende direktør (CEO) Niels Peter Christiansen er stolt af sine medarbejdere efter et 2022, der blev et år med rekordomsætning. Foto: Presse.

Hjerting-virksomheden MacArtney A/S, der er markedsleder inden for undervandsteknologi, melder en historisk høj omsætning i finansåret 2022

Hent originalartiklen som PDF her

ERHVERV – 2022 blev et rekordår for MacArtney med en vækst i omsætningen på hele 29 procent. 10 millioner kroner fra en vunden erstatningssag luner også, beretter vor kollegaavis JydskeVestkysten.
Salget er steget til 788 millioner kroner, hvilket har resulteret i et nettoresultat på 37,8 millioner kroner mod 31,3 året før. En stærk global position og en teknologisk føring er årsagerne, mener firmaet.
MacArtney fremstiller undervandsteknologi med speciale i design, salg og service af løsninger til primært kommercielle marine aktiviteter, ocean science, søfart og vedvarende energi. Innovation, tilpasningsevne og tætte markedsrelationer bidrager til virksomhedens fremgang, mener administrerende direktør (CEO) Niels Peter Christiansen:
“Beslutningen om at investere i forretningen under Covid-afmatningen i 2021 gav pote i 2022. Vi har blandt andet tilpasset lagerbeholdningen af connectivity-produkter på flere af vore lokationer og holder os på forkant teknologisk ved løbende at udvide og opgradere produktporteføljen. Samtidigt investerer vi også i vort vigtigste aktiv – vores medarbejdere,” påpeger han
MacArtney har, siden grundlæggelsen i 1978, haft hovedkontor i Hjerting nord for Esbjerg. Over årene har virksomheden etableret datterselskaber i foreløbigt 20 lande.
Et højt aktivitetsniveau og en positiv udvikling på alle internationale lokationer styrker MacArtneys markedsposition. Den stabile vækst er tråd med målsætningen om at udvide med flere placeringer på verdensplan. Senest blev blev MacArtney Sverige i 2022 tilføjet som en ny enhed, der støtter de omfattende marine- og offshoreaktiviteter langs Sveriges kyster.
“Vores mål er at være tilgængelige over hele verden og døgnet rundt. MacArtneys succes bygger på vores evne til at skabe loyale, langsigtede relationer og at vi formår at være tæt på kunder og marked med viden, løsninger og specialister,” siger Niels Peter Christiansen. Han peger ligeledes på en anden afgørende faktor: Den konsekvent høje fleksibilitet og tilpasningsevne, som alle MacArtney-medarbejdere har udvist i en periode med stærk markedsefterspørgsel og flere flaskehalse i værdikæden.
Fremtiden er der taget hul på, især NEXUS 8-systemet til dataindsamling, lanceret i begyndelsen af regnskabsåret, har bidraget væsentligt til ordrebogen.
Inden for sin kerneforretning understøtter MacArtneys velkendte connectivity løsninger kritiske infrastrukturer verden over.
-fina

Hent hele pressemeddelelsen her

 

Tekst:
Tags

Relaterede artikler

Top