Stor donation fra Spar Nord løfter Jul i Hjerting

Direktør Klaus Jensen (t.h.) fra Spar Nord havde gode nyheder og 13.000 kr. med til Peter Petersen i arrangørgruppen bag Jul i Hjerting.

JULEGAVE – Arrangørerne af Jul i Hjerting den søndag den 19. november har nu fået en tidlig, men meget velkommen julegave, der falder på et tørt sted.

Spar Nord Fonden har besluttet at donere 13.000 kr. til arrangementet, hvor banken selv deltager i år som en del Hjerting Postens Juleværksted i teltet bag Café Hjerting.

”Efter vi involverede os i arbejdet med planlægningen, har vi oplevet, hvordan de lokale ildsjæle brænder for at skabe en god oplevelse for alle. Det flugter fuldstændig med ånden i donationerne fra Spar Nord Fonden. Derfor fik vi tilsagn med det samme, da vi bad om en donation til Jul i Hjerting,” fortæller direktør Klaus Jensen fra Spar Nord Esbjerg.

Han havde egentlig frabedt sig større opmærksomhed om donationen, men stillede dog op til et billede, da det glade budskab blev overrakt til arrangørgruppen.

”Det er en kæmpe lettelse for os at få pengene, for budgettet er lidt ekstra stramt i år. Nu har vi fået råd til, at der f.eks. kan blive ponyridning igen i år og lidt ekstra musik i gaderne,” siger hotelejer Peter Petersen fra Jul i Hjerting.

”Samtidig giver det lidt luft til at tænke fremad med mere udvikling næste år, som vi f.eks. har gjort med vores nye Markedstelt i år.”

Udover donationen af penge sørger Spar Nord også for, at børnene kan tage hjem fra Jul i Hjerting med den traditionsrige chokoladekalender under armen. Den kan man gøre sig fortjent til ved aflevere et stykke julepynt til bankens juletræ eller en tegning, og begge dele kan laves i Juleværksted-teltet.

Tekst:

Relaterede artikler

Top