Sønderris får dobbelt-op på dagligvarer til oktober

DETAILHANDEL – Der er fuld gang i det lokale dagligvaremarked i 6710 med et nyt supermarked på vej i Hjerting samt en relativt nyåbnet Rema 1000 i Tarp, og fra oktober sætter Rema 1000 endnu en knappenål i kortet i Sønderris.

Det gamle Sønderis Center er væltet – bortset fra en lille bid med pizzariaet – og byggeriet af den nye Rema 1000 er i fuld gang.

”Jeg regner med åbning til oktober, men som altid kan det måske blive udsat lidt, hvis der skulle opstå forsinkelser,” fortæller adm. direktør Jan Poulsen fra Reitan Ejendomsudvikling A/S, der udvikler og bygger ejendomme for primært Rema 1000.

I Sønderris er bygherren dog KFI Erhvervsdrivende Fond (det tidligere Købmændenes Finansieringsinstitut), som ejede Sønderris Center, og Rema 1000 lejer sig ind i den nye ejendom.

”Det bliver en standard Rema-butik på 1.000 kvm, hvor man kan forvente det almindelige sortiment som i de andre butikker,” oplyser Jan Poulsen.

Der er endnu ikke udpeget en købmand m/k, der skal drive den nye forretning. Som vanligt satser man på at have vedkommende klar til rejsegildet, og der kan snart blive brug for flere købmænd.

”Jeg håber, at vi får flere Rema 1000 i Esbjerg-området, og vi er hele tiden på udkig efter gode beliggenheder,” fastslår Jan Poulsen.

Tekst og foto: Kurt Henriksen

Tekst:
Top