Roman om journalistlivet på Vestkysten

BOGUDGIVELSE – En bekendt af Hjerting Postens redaktør, Journalist Lise Kristensen, der stammer fra Skive og har arbejdet for Flensborg Avis i en årrække, er sprunget ud som romanforfatter med bogen Corona-Kaj og hybenheksen.


Med inspiration fra områder som Hjertings nordlige opland skriver hun om Kaj Enevoldsen, en uforfærdet bladsmører, der sætter sit liv ind på dagligt at hente ’breaking niuss’, som han kalder det, til Sletten Avis’ trofaste læsere.
Den teknologiske udvikling og digitale platforme giver Kaj hovedbrud i en grad, så han ofte må ty til sammenkomster med vennerne Charley og Henry. Dem indtager han store mængder Giraf-øl og ’gewesener’ med i en vindblæst kolonihave, mens de ordner verdenssituationen. Bodegaen er lukket på grund af corona.
En plagsom udgaveredaktør belemrer Kaj med en praktikant. En ilter, rødhåret naturalistkvinde, der går op i hyben og tingeltangel kommer til byen. Det giver dønninger.
Bogen er udgivet på Forlaget Mellemgaard, er på 360 sider og koster 269,95 kroner inklusive moms. Kontakt ved ønske om køb af bog eller foredrag om at skrive sin egen roman: li-wa@online.de.

Tekst:
Top