Nyt værtspar har fået en forrygende start i Guldager

Lars Krogh og Thomas Frost vil gøre Guldager Forsamlingshus til byens hus med lokale arrangementer. Indtil videre er opbakningen overvældende

Hent artiklen som PDF her

SUCCES – Det nye værtspar i Guldager Forsamlingshus, Lars Krogh og Thomas Frost, har rygende travlt. Kalenderen er næsten fuldt booket for resten af året – både når det kommer til selskaber og til mad ud af huset. Og kalenderen for det første halvår af 2022 er også ved at være godt booket op.
”Det går forrygende,” siger Lars Krogh, som er helt ny i branchen.
”Vi er superglade for, at vi har så mange bookinger. Vi har bookinger helt frem til 2027,” udbryder han.
Parret tager det som et bevis på, at de gør noget rigtigt. De går op i, at pris og kvalitet hænger sammen. Madens kvalitet står Thomas Frost primært for sammen med en nyansat kok. Han er også selv kok og har i mange år arbejdet på og også været medejer af Guldager Forsamlingshus.
Lars Krogh står mere for alt det udenom sammen med endnu en ny medarbejder. Især økonomien har han forudsætningerne for at klare. I de sidste 24 år har han arbejdet med økonomi i et traditionelt kontorjob. Alt andet i restaurationsbranchen er nyt for ham.
”Det er noget, jeg er i gang med at vænne mig til. Det er meget ustruktureret i forhold til kontorarbejde. Men det giver en frihed. Og så betyder det meget, at vi arbejder for os selv. Jeg stortrives i det, men jeg ville ønske, at vi havde flere timer i døgnet,” siger han.
Positiv feedback fra gæsterne får parret til at give den en ekstra skalle.
”Der er ikke noget bedre end at få gode tilbagemeldinger,” siger partneren Thomas Frost.
De to danner også par privat, og det er en fordel. De har fået en forståelse for hinandens hverdag og sene arbejdstimer. Og de har mulighed for at holde fri sammen på deres ugentlige fridage mandag og tirsdag i deres sommerhus på Fanø.
Den gode start holder dem ikke tilbage fra at lægge nye planer for fremtiden.
I november holdt de Søndagsmiddag på en torsdag med en god middag og drikkevarer til lidt lavere priser end normalt. Arrangementet blev udsolgt. I det nye år er planen at lave flere arrangementer for de lokale i samarbejde med borgerforeningen.
”Vi kan godt lide at være byens hus,” fastslår Lars Krogh.
Derudover vil de hjælpe forsamlingshusets bestyrelse med at søge fonde, så de forhåbentlig kan rejse penge til en udbygning med et større og mere moderne køkken.

Tekst og foto: Katrine Friisberg

Tekst:
Tags

Relaterede artikler

Top