Nyt Sjelborg-byggeri går i gang primo 2017

UDSTYKNING – Først sagde kommunen ja tak og roste projektet for at passe fint ind i omgivelserne. Så vendte Naturstyrelsen og Miljøministeriet tommelfingeren ned, bl.a. med henvisning til, at byggeriet kunne ses fra kysten.

Efter Folketingsvalget sidste år kom den nye erhvervs- og vækstminister så på besøg som tidligere beskrevet i Hjerting Posten, og der blæste nye politiske vinde over planloven.

Derfor har de otte nye huse i ’landsbystil’ i Sjelborg nu fået grønt lys, så investoren kan komme videre med sit projekt.

”Planen er, at vi nu bygger vores nye private hus færdigt først. Lige så snart det er ovre, så laver vi de endelige tegninger færdige, finder på et navn og får de sidste ting på plads,” fortæller investoren Michael Braa Nielsen, som er godt på vej med sin private villa på den anden side af Sjelborg Strandvej.

”Fruen vil vist meget gerne have, at jeg gør den færdig først. Så realistisk set tror jeg ikke, at vi kommer i gang før starten af 2017, inden vi får projekteret færdigt og får byggetilladelsen i hus. Men så håber jeg også på, at vi kan gå i jorden, lige så snart det er praktisk muligt i vinteren 2017,” siger Michael Braa Nielsen.

Han kan endnu ikke sige noget om priserne på de nye boliger.

Det er heller ikke afgjort, om de skal sælges eller udlejes, men det ender måske med en kombination.

Når byggeriet starter, er det fortsat planen at bygge alle otte boliger på én gang af praktiske og økonomiske årsager.

Sjelborgvej kort

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top