Ny mand på Hjerting Posten

Journalist Lars Düwel bliver ny ankermand på Hjerting Posten og desuden redaktør for vores søsteravis på Fanø, hvor han bor.

JOBNYT – Siden 1. august har journalist Lars Düwel været i sving som ny journalist på Hjerting Posten og redaktør på vores søsteravis, Fanø Posten.

Lars er 27 år gammel, stammer fra Løjt Kirkeby i Sønderjylland og er uddannet journalist fra SDU i Odense og Dagbladet Børsen. Siden har han arbejdet i bl.a. Grønland og senest hos Dagens Medicin.

Privat danner han par med Rikke Baltzer Knudsen, der er journalist hos Jydske Vestkysten, og de er nu flyttet til Nordby på Fanø.

Når den travle sommersæson klinger af for Fanø Posten, kommer Lars til at være den bærende kraft på Hjerting Posten.

”Det er et dejligt område her med masser af gode historier og spændende mennesker, og jeg glæder mig til at lære det hele nærmere at kende,” siger Lars Düwel.

”Vi har snakket meget om ambitioner for aviserne og vores krævende læsere, der er vant til god kvalitet, og det kender jeg jo fra Børsen. Vi skal favne det hele – både stort og småt, blødt og hårdt – og jeg vil også gerne dyrke personstoffet endnu mere.”

Lars er selv en finurlig personlighed, der bl.a. spiller musik og har en ret speciel hobby, nemlig at blaffe, og det har givet ham mange spændende ture på tværs af Europa.

Vor nye ankermand har allerede markeret sig stærkt i den avis, du har i hånden, og læserne kan godt glæde sig til mere.

Passer godt til jobbet

”Lars har en god kombination af stærk journalistisk skoling fra Børsen, en bred erfaring i forhold til sin alder og en meget åben personlighed, som passer godt til jobbet som lokaljournalist. Og så har han erfaring med erhvervsstof fra sin tid på Børsen, og det er selvfølgelig et område, vi fortsat vil dyrke med de mange spændende erhvervsfolk, vi har i vores dækningsområde,” siger redaktør Kurt Henriksen.

”Med Lars har vi jo fået en driftig ung mand ind, der også snakker meget om digitale muligheder. Det er nok en døgnflue med det der indernet, men nu har jeg bedt ham lægge det på en diskette, og så kigger jeg på det på mandag.”

Læsere og annoncører slipper ikke helt for den gamle redacteur, der også skal bruge mere tid som PR-konsulent med opgaver rundt om i Danmark.

”Kunderne har været forsømt begge steder, så der er noget at indhente. Og for nu ikke at risikere lediggang, vil jeg fra september afprøve en gammel drøm om at læse teologi på Aarhus Universitet,” siger Kurt Henriksen.

”Måske er det lykken – måske skal vi videre med vores knibtangsmanøvre på mediemonopolet inde i Esbjerg. Det må tiden vise.”

 

Tekst:

Der er lukket for kommentarer.

Top