Nu har Hjerting en gravidklinik

De tre indehavere af Gravidklinikken ApS, Camilla Sloth, Beinta Gaard og Nana Ejbye-Ernst, er alle uddannede jordemødre.

Esbjerg Scanningsklinik på Hjerting Badehotel bliver til Gravidklinikken og udvider ejerkredsen med to jordemødre

Hent originalartiklen fra avisen som PDF her

ERHVERV – Pressemeddelelse: Esbjerg Scanningsklinik, der yder ultralydsscanninger samt akupunktur til gravide fra lokalerne på Hjerting Badehotel, har udvidet ejerkredsen for at understøtte den fortsatte vækst i selskabet.
Esbjerg Scanningsklinik, der første gang åbnede dørene i 2017, udvider ejerkredsen for at understøtte den fortsatte vækst.
“Vi tiltrækker gravide fra et rigtig stort område til klinikken i Esbjerg, fordi vi altid har haft den gravide i centrum og udelukkende har gjort brug af uddannede og certificerede sonografer og akupunktører – men det har også begrænset mulighederne for at vækste, da der har været mangel på kvalificeret personale. Derfor er jeg rigtig glad for at udvide ejerkredsen med to kompetente sonografer,” siger direktør Camilla Sloth.
Klinikken har hidtil opereret under navnet Esbjerg Scanningsklinik ApS, men skifter i forbindelse med udvidelsen af ejerkredsen navn til Gravidklinikken ApS. Navneskiftet skal ses i lyset af en forventning om geografisk vækst på sigt.
“Med nye stærke kræfter ombord har vi et mål om en ekspansion udover Esbjergs grænser fremadrettet. Fundamentet og kompetencerne er på plads for yderligere ekspansion men den rette lokation skal først findes, fortsætter hun.
Alle tre medejere kombinerer arbejdet i klinikken med et arbejde i det offentlige sundhedsvæsen, hvilket sikrer en stor forståelse for overgangene imellem det private og offentlige.
“Vores mål i klinikken har altid været at levere behandlinger af høj kvalitet og at understøtte gode og trygge patientovergange imellem det private- og det offentlige sundhedsvæsen. Derfor sikrer vi at alt vores personale har kompetencerne til at kunne videreformidle patienter, og vi ser gerne at de kombinerer arbejde i klinikken med arbejde i det offentlige sundhedsvæsen. Det er en af grundene til at vi har et rigtig godt samarbejde med Esbjerg Sygehus, der tilsikrer netop trygge og gode overgange for patienterne,” siger Camilla Sloth.
Adspurgt om motivationen for arbejdet i klinikken svarer Nana Ejbye-Ernst; Med erfaring i både fødegangsarbejde, jordemoderkonsultation, fødselsforberedelse, efterfødselsklinik og hjemmebesøg ligger min store passion i ultralydsscanningen, da mødet med det ufødte barn kan give både ro, tryghed samt øge tilknytningen. De ultralydsscanninger vi udbyder i klinikken erstatter ikke scanninger i offentlige regi, men skal ses som et supplement der sikrer tryghed for de kommende forældre.
Beinta supplerer: Fagligt brænder jeg for, at tilbyde gravide og deres familier den bedste oplevelse i mødet med deres ufødte barn – et møde der sætter den enkelte families behov og ønsker for graviditeten i centrum. Disse behov og ønsker understøttes kun yderligere af de ydelser der tilbydes i klinikken.
Esbjerg Scanningsklinik ApS vil officielt skifte navn til Gravidklinikken ApS medio december ifm launch af nyt website

Lidt om teamet:
Camilla Frosch Holmager Sloth blev uddannet jordemoder i Esbjerg i 2014, uddannet sonograf i 2015, og uddannet kandidat i folkesundhedsvidenskab i 2018, og er nu i gang med en Phd i kvalitetsforbedringer i sundhedsvæsnet. Hun har arbejdet som sonograf i fire år, og har desuden arbejdet med kvalitetsforbedringer og patientsikkerhed på Esbjerg Sygehus. Hun stiftede Esbjerg Scanningsklinik i 2017 sammen med en tidligere jordemoderkollega, og har sidenhen overtaget klinikken selv. Camilla bor i Hjerting med hendes mand og tre børn.
Beinta Gaard blev uddannet jordemoder i Esbjerg i 2014 og har efterfølgende arbejdet som jordemoder på Esbjerg Sygehus. Hun blev færdiguddannet sonograf i 2020 og bor i dag i Andrup med hendes kæreste og deres tre børn.
Nana Ekelund Ejbye-Ernst blev uddannet jordemoder i Aalborg i 2017 og siden da været ansat som jordemoder på Sygehus Lillebælt. Hun blev færdiguddannet Sonograf i 2021 og bor i dag i Kolding med hendes mand og deres to børn.

Tekst:
Top