Nu bliver det nærmest fra top til tå i Guldager

Käthe Lorenzen, Guldager. Copyright Jens Bytoft, Hjerting Posten

Fodplejer Käthe Lorenzen har åbnet en afdeling med dametøj. Samtidig pusler hun med idéen om at lave ’tøseaftener’ og polterabend-arrangementer for kvinder i lokalerne på Navervænget i Guldager

Hent den originale artikel fra avisen her

FODPLEJE – Fra top til tå. Sådan kunne et slogan egentlig godt lyde for fodplejer Käthe Lorenzen i Guldager. For et par uger siden åbnede hun nemlig en afdeling med dametøj i tilknytning til fodklinikken på Navervænget 9 – men ellers er det kundernes fødder, der er i centrum, med alt fra behandling af nedgroede negle, ligtorne, hælrevner og andre lidelser, der gør ondt i hverdagen.

Käthe Lorenzen , Guldager. Copyright: Jens Bytoft, Hjerting Posten

Käthe Lorenzen i den nye afdeling med dametøj – og meget mere. I stor udstrækning er det produkter fra det danske firma Tim og Simonsen, der bliver forhandlet i butikken.

”I juli flyttede min mand, Anton, og jeg, sammen med vores to børn, Emma og Mike, ind i huset på Navervænget. Her har jeg indrettet min nye klinik for fodpleje, men tilbyder også wellness til fødder i form af pedicure og behandling af negle med blandt andet shellac,” fortæller Käthe Lorenzen.

Käthe Lorenzen, Guldager. Copyright Jens Bytoft, Hjerting Posten

Käthe Lorenzen har ikke kun en fodplejeklinik. Nu sælger hun også tøj, sko, støvler, tasker, smykker, stearinlys og juleting.

Men det kan nu alligevel ikke helt gøre det. Klinikken – og butikken – har nemlig mange andre ting at byde på. Her er sko, støvler og tasker, strømper, smykker og stearinlys, juleting, forskellige slags te og tørklæder – og så er der store ambitioner om, hvad det hele skal blive til.

Planer om polterabend
”Jeg har fået mere plads på vores nye adresse. Derfor har tingene det nok med at gribe lidt om sig,” fortsætter Käthe Lorenzen, der afslører at hun pusler med en idé om at tilbyde ’tøseaftener’ og polterabend-arrangementer for kvinder.
”Jeg har et ekstra lokale, hvor deltagerne for eksempel kan mødes til lidt vin og tapas. Her kan de så også prøve varerne i butikken – og selvfølgelig prøve lidt wellness til fødderne. Jeg tror, det kan blive et godt og sjovt tilbud til piger i almindelighed og et godt alternativ til de mere traditionelle måder at holde en polterabend på,” mener Käthe Lorenzen.
Hun er lægeeksamineret fodplejer fra 2012. Gennem de senest cirka 11 år har hun drevet sin klinik Happy Feet i Sønderris, men nu er det altså Guldager, der er udgangspunkt for hendes virke. Kundekredsen er dog i store træk den samme. Den strækker sig mere eller mindre fra Varde i nord til Ribe i syd, og langt de fleste kunder er fulgt med fra den gamle til den nye adresse.

Datter hjælper til

Käthe Lorenzen og Kamilla Nielsen. Copyright: Jens Bytoft, Hjerting Posten.

Trods de mange tilbud i tøjafdelingen er det fodbehandlingen, der er i højsædet hos Käthe Lorenzen. Her er det Kamilla Nielsen, der har taget plads i stolen.

”Nu er der jo heller ikke så langt fra Sønderris til Guldager, men vi er blevet godt modtaget her i området, og jeg glæder mig til at se både nye og gamle kunder i såvel klinikken som i butikken,” tilføjer Käthe Lorenzen, der i butikken ofte vil få assistance af datteren, den 17-årige gymnasieelev Emma.

Käthe Lorenzen, Guldager. Copyright Jens Bytoft, Hjerting Posten

Julenisserne er linet op, men ellers er det lokalet her i butikken på Navervænget i Guldager, der i fremtiden kan blive rammen om ’tøseaftener’ og polterabend-arrangementer for kvinder.

Hjemmet på Navervænget er desuden udgangspunkt for virksomheden AL Kloak, der bliver drevet af Käthe Lorenzens mand, Anton Lorenzen.
Ægteparrets 20-årige søn Mike arbejder hos Ho Feriecenter.

Tekst og foto: Jens Bytoft

Tekst:
Tags

Relaterede artikler

Top