Lys-par fra Hjerting scorer stort hotelprojekt i København

Pia og Palle Rasmussen i deres arbejds- og showroom på Bytoften i Hjerting. Palle holder en Nola-lampe i hånden.

Pia og Palle Rasmussen fra CPH Lighting. Han holder en Nola-lampe i hånden.

CPH Lighting forsyner Hotel Kong Arthur i København med egne designlamper

Hent hele artiklen som PDF

DESIGNSUCCES – Prøv at studere lamperne, hvis du en dag er på prestigehotellet Hotel Kong Arthur ved søerne i København. Hvis du synes, de passer perfekt til hotellet, som markedsfører sig på historie, design, bæredygtighed og økologi, så kan du ranke ryggen og sige: De er fra Hjerting!
Det er nemlig Pia og Palle Rasmussen fra CPH Lighting, der har scoret den store ordre med at levere lamper til hotellets store renovering.

I restauranten er der CPH Tube Light i loftet.

I restauranten er der CPH Tube Light i loftet.

I alt 219 værelser plus orangeri og restaurant har fået nye CPH-lamper. Lamperne i orangeriet er speciallysekroner af bambus. Og i restauranten er det CPH Tube Light, der sender et behageligt lys ned i rummet.
”Det var vores største ordre i 2019,” smiler Palle Rasmussen.

Kan holde i 40 år
Hotellet har købt den tidløse serie Nola til sengene og til skrivebordene. Ved sengene er de bygget ind i panelerne og ved skrivebordene er der lavet en specialtilpasning.
”Alle lamper laves i Danmark eller Belgien, ikke noget ’crap’ eller brug og smid væk. Det er lamper, der er designet og produceret til at kunne holde i 40 år,” fortæller hun.

Vigtigt projekt
Projektet på Hotel Kong Arthur er vigtigt, da det giver omtale og meromsætning. Et hotel i Aarhus, der tilhører en international hotelkæde, skal nu have 192 lamper.

Tekst: Finn Arne Hansen
Foto: Finn Arne Hansen og CPH Lighting.

Tekst:

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top