Leder: 35 år i din tjeneste

LEDER – I maj 1980 kom Hjerting Posten på gaden for første gang, så med dette nummer kan vi fejre avisens 35 års fødselsdag.

Der er løbet meget vand i Ho Bugt siden, men nogle ting har ikke ændret sig og skal aldrig ændres: Vi laver lokalavis for din skyld, kære læser. Og vi udgiver avisen i lokalområdet, for lokalområdet og fra lokalområdet.

Sådan skal det være, og vi svinger gerne fanen højt og højtideligt som den eneste rigtigt lokale avis i miles omkreds, målt på udgivelsesområde og ejerkreds.

Guderne skal vide, at det ikke er nogen guldgrube at lave en ordentlig avis og forære den væk. Men det ville da være helt umuligt uden den fantastiske opbakning, Hjerting Posten nyder hele vejen rundt.

Annoncørerne gør det hele muligt og får også fuld valuta for pengene i form af en rigtig interessant og købestærk læserkreds. Idrætsforeningerne HIF, SSK og SGI er blandt vores trofaste støtter med deres foreningssider og sikrer den aktive, lokale forankring, der gør Hjerting Posten til noget særligt. Tusind tak!

Men det er først fremmest alle I læsere, der driver værket med jeres interesse og input. Uden læsere, ingen annoncer og ingen avis. Det holder vi os skarpt for øje – i dén rækkefølge. Ingen har glæde af, at aviser fylder spalterne med reklamestof, selvom det er billigt og bekvemt at producere.

I stedet lægger vi os i selen og forsøger hele tiden at lave næste avis bedre end den sidste. Vi prøver at lave en positiv og glad avis med go’ energi, men går heller ikke af vejen for kritisk journalistik om nødvendigt. Som f. eks. i sidste nummer med en stor gennemgang af overløbsproblematikken for Fourfelt Bæk.

Det burde ikke være en opgave for en lille gratisavis, men nogen skal jo tage bøvlet. Og her i koncernen går vi hellere den ekstra mil for jer end at tælle de ekstra skridt til målet og brokke os over dét.

Daværende formand for Hjerting Borgerforening, afdøde Otto Kjærgaard, skrev det så fint og rigtigt i sin velkomst til læserne på forsiden for 35 år siden:

“Vi vil tilstræbe at udforme Hjerting Posten netop så interessant, morsom og læseværdig, at De snupper den før nogen anden. Og vi håber, De vil læse den; rise den; rose den; bruge den.”

Det gælder stadig, og vi glæder os til de næste 35 år!

 

Læs også artiklen: Nyheder, nærvær og go’ energi gennem 35 år

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top