Jul i Hjerting arbejder på at hive lidt nyt op af sækken

JULEHYGGE – Sidste år var det tæt på aflysning, men endte med en stor succes for Jul i Hjerting og masser af gæster, der nød det flotte vejr.

I år afholdes Jul i Hjerting søndag den 20. november kl. 12-16, og arrangørerne arbejder på at krydre de gode gamle traditioner med et par nye aktiviteter, bl.a. loppemarked og børnetelt.

Som altid starter det hele med at vække Julemanden kl. 12, og derefter går det løs med en masse aktiviteter og udstillinger fra de lokale foreninger og virksomheder og underholdning på scenen.

dsc_0116_2-kopi

Planlægningen er stadig i gang, men de grundlæggende rammer er på plads i juletraditionens ånd med bl.a. spejdere, ponyridning, vinsmagning, Seqway-kørsel osv. og foreløbig er to nye aktiviteter på plads:

Der bliver loppemarked, hvor alle interesserede inviteres til at møde op med nogle af de ting, man ikke skal bruge længere, så andre måske kan gøre et julegavekup (se boks).

Og børnefamilierne får I år et ekstra tilbud i form af Hjerting Postens børnetelt, hvor man bl.a. kan hygge sig med at lave julepynt og stads, få den populære chokoladekalender og en pandekage fra Sydbank, lege i halmballer, hygge sig med glögg og andet godt samt deltage i forskellige aktiviteter.

EDC laver sjov i gården

Det foregår i gården bag Café Hjerting og EDC, hvor byens lokale ejendomsmægler også vil sørge for nogle sjove aktiviteter.

Sæt kryds i kalenderen for 20. november og følg med på Jul i Hjerting’s Facebook-side samt her i avisen, hvor der løbende kommer mere info.

Der er stadig plads til flere gode ideer, så alle interesserede udstillere, foreninger og andre kan henvende sig til Peter Petersen, Hjerting Badehotel eller til Hjerting Posten.

Meld dig til loppemarked via Hjerting Blomster

Alle interesserede kan melde sig med en stand til loppemarked hos Jul i Hjerting.

Prisen er 100 kr. per stand, men hvis du booker plads senest 15. oktober, slipper du med en flad halvtredser. Standen bestilles og betales hos Hjerting Blomster, Hjerting Strandvej 48.

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top