Hjerting Byfest nåede nye højder i anlægget – roerne svedte til Classic Race

Festen ’vendte hjem’ igen til Lystanlægget, der byder på lidt mere hyggelige og intime rammer for løjerne

 

BYFEST – Flytningen af Hjerting Byfest tilbage til Lystanlægget – som før i tiden – blev en succes.

BILLEDGALLERI:

De fleste roste den nye placering for at byde på mere hygge og intime rammer, og der blev heldigvis ikke meget brug for, at der også er mere læ mellem de store træer.
Vejret var fremragende, og det grå guld lagde et højt niveau fra start, da de gik fuld boogie-woogie til seniorfrokosten fredag.

Den nye skybar var godt besøgt, og de forskellige børneaktiviteter var som sædvanligt populære.  Frisk luft, fadøl og hoppeborge er jo alle dage været et sikkert hit for familiehyggen.

Hjerting Kanelaug spædede til med Maritim Byfest og sit nye Classic Race på rå muskelkraft – og en anelse teknik. Kanelauget forventer endnu flere til start næste år, og alle årets deltagere i de klassiske joller har meldt sig klar til næste år.

 

Faldskærmsshow endte i grim ulykke

ULYKKE – Hygge under høj himmel blev på et splitsekund forvandlet til dramatik og en trykket stemning, da det gik helt galt for en faldskærmsudspringer ved Hjerting Kanelaug.

Fire springere fra Varde Faldskærmsklub skulle give en opvisning ved Maritim Byfest med deres hurtige High Performance skærme, som kun er for de virkeligt erfarne. Der landes nærmest vandret med op imod 100 km/t, og for springer nummer tre gik det helt galt, selvom han var den allermest rutinerede med omkring 5.500 spring.

Det sidste drej før landingen blev ifølge klubben foretaget for sent, så han ramte vandet inden stranden og blev kastet rundt på stranden i flere hårde omgange, inden han lå helt stille, viklet ind i skærmen.

Meldingen mandag var, at den 41-årige mand efter omstændighederne slap billigt med et lårbensbrud. Faldskærmsklubbens folk tog også hurtigt hånd om publikum og sørgede for løbende information om den tilskadekomne – heldigvis med beroligende meldinger.

 

Derfor viser vi ikke billederne

Vi har 12 fotos af hele det uhyggelige styrt, men af hensyn til udspringeren bringer vi dem ikke her.

Læs mere i vores leder: 12 skarpe skud

Tekst:

Relaterede artikler

Top