HIF har nu plads i serie 2

Humøret i omklædningsrummet i Hjertinghus er i top, efter at alle HIF seniorfodbold er rykket op til serie 2, 4 og 5. Fra venstre ses Thomas Vohs-Ahlers, Thomas Øbro, Steffan Glud, Niclas Munksgaard og Arvid Mouridsen.

Alle HIFs herreseniorhold er rykket op, og førsteholdet spiller nu i serie 2

BOLD – Humøret i omklædningsrummet er helt i top i Hjerting IFs fodboldafdeling for tiden. Alle herreseniorhold er rykket op i år, og førsteholdet skal nu spille i serie 2. De to andre herreseniorhold rykker op til henholdsvis serie 4 og serie 5.
Det vil give øget opmærksomhed fra fans, tilskuere og sponsorer. Og den fremgang på omkring fem procent, der har været i tilgangen af nye spillere i år, vil efter al sandsynlighed blive større nu, spår formand Thomas Vohs-Ahlers. Der er nu 500 medlemmer.
”Vi har kunnet viske tavlen ren. Der har en kampgejst og en klubånd uden lige. Vi har de helt rigtige personer som trænere og spillere. Og se på banedagen, som 50 fra herre senior deltog i fra 8 til 22 for at gøre forholdene klar til serie 2. Det er ret nyt, at der kommer så mange,” siger han.
Og der er mere på vej, mener seniorformand Arvid Mouridsen.
”Vi stopper ikke ved serie 2. Nu gælder det serie 1 og så Jyllandsserien,” siger han.
Niclas Munksgaard, der spiller på førsteholdet og netop er blevet hyldet for sin jubilæumskamp nummer 50, kører helt fra sin ny hjemby Kolding for at spille med:
”Jeg har været med i 22 år og har spillet med fra serie 5 til serie 2. Det har været en vild rejse. Vi sluttede med plus 25 i målscore og rykker nu op,” siger han med et stort smil.

Niclas Munksgaard hædres her for sin kamp nummer 50. Foto: HIF.

Succesen ligger i samarbejdet med U 19-holdene, fortæller Arvid Mouridsen:
”Vi træner sammen med dem, og det giver en bedre kultur. I stedet for, at der måske dukker fem, seks eller syv op, så kommer der 25,” fortæller han.
Det gør det også lettere at spotte talenter blandt U 19-spillerne.
Undervejs er spillerne blevet serviceret som aldrig før. Der er nyt termotøj, tøjet hænger klar, og der er belønninger i omklædningsrummet.
HIF Fodbold ved godt, at de store klubber bruger de mindre klubber som fødekæder, blandt andet har man i tidens løb set en af klubbens spillere som Jonas Hjort Knudsen gå via EFB til Ipswich og så til landsholdet. Og to spillere er på prøve i Kolding. Men i stedet er der et andet mål.
”Vi vil være Esbjergs bedste breddetilbud,” fastslår Thomas Vohs-Ahlers uden at blinke.

Tekst og foto:
Finn Arne Hansen

Tekst:

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top