Fuldt læs til Hold Hjerting Ren

I år blev der også kørt opsamling på stranden, og det blev til et par fulde læs med det tungeste skrald.

AFFALDSINDSAMLING – Hvis dit nærområde virker lidt renere end normalt i denne tid, så send en venlig tanke til de flere hundrede mennesker, der gav en hånd til affaldsindsamlingen 31. marts.

I Hjerting blev containeren stopfyldt med affald af al tænkelig slags, der blev indsamlet langs veje, stier og stranden.

Som noget nyt i år blev der også kørt opsamling på stranden, og det var tiltrængt med de mange tunge ting, der skulle væk.

Efter veludført arbejde blev resultatet fejret med gratis pølser, sodavand, slush ice og øl, der var sponseret af bl.a. Lotra, Spar Nord, Meny, EDC og Hjerting Badehotel. Her vandt Frederik Dall Gabel på fire år hovedpræmien i lodtrækningen blandt indsamlerne, en familiemiddag på Hjerting Badehotel.

 

Hunde-høm’er på afveje

Et sted i Hjerting går en hundeejer rundt, som burde skamme sig. Og måske tænke lidt over konceptet med at samle hundelorte op i poser.

”Jeg har fundet 23 fyldte hundelorteposer, der var smidt lige overfor busstoppestedet ud for Lodsvænget,” fortæller Anne Andersen, der selv bor på vejen og fandt en masse andet skrammel, plastik, krukker m.m. samme sted.

”Det er simpelthen noget svineri. Hvis de endelig skal lufte hund, så gør det dog et sted med masser af græs i stedet for at smide plastikposer, der er forfærdeligt længe om at forsvinde i naturen!”

 

Frederik på fire år vandt hovedpræmien fra Hjerting Badehotel.

 

 

Tekst:

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top