Fem glade kassedamer og en glad kassemand i Meny

De fem søde kassedamer: Fra venstre Marlene Frahm, Maibritt Gadeberg Laursen, (siddende ved kassen), Britt Cederholm Laursen, Julie Cederholm Iversen og Rikke Smorawski.

De fem søde kassedamer: Fra venstre Marlene Frahm, Maibritt Gadeberg Laursen, (siddende ved kassen), Britt Cederholm Laursen, Julie Cederholm Iversen og Rikke Smorawski.

For niende gang har kunderne hos landets købmænd og supermarkeder indstillet lige præcis deres personlige kandidat til titlen som årets sødeste kassedame

Hent artiklen som PDF her

KÅRING – Hele seks af kassemedarbejderne i supermarkedet Meny blev i år indstillet til titlen som årets sødeste kassedame. En af de indstillede Jesper Bonnerholdt kunne ikke agere fotomode. Det kunne til gengæld de fem øvrige indstillede kassedamer m/k.
”Og godt nok er der et sammenfald i navnene, men absolut ingen nepotisme – kun gode relationer,” forsikrer chefen for foretagenet, Lars Hansen, med et stort smil, mens han både deler flotte buketter ud og remser navnene på de udvalgte kandidater op: Marlene Frahm, Maibritt Gadeberg Laursen, Britt Cederholm Laursen, Julie Cederholm Iversen og Rikke Smorawski.
Det er ugebladet Hjemmet, der, for nu niende gang, har bedt alle kunder hos alle landets købmænd og supermarkeder om at indstille deres helt egen kassedame-favorit, og i fjor var det faktisk en Meny-medarbejder, der løb med prisen, nemlig Jørgen Sørensen fra Meny i Harlev ved Aarhus.
”Vi var også med sidste år, men med færre kandidater. Derfor glæder jeg mig over den positive fremgang, og over at kunderne indstiller vores medarbejdere,” lyder det fra Lars Hansen.
Han erkender dog samtidig, at ingen af hans seks kandidater vil løbe med den endelige sejr i årets dyst.
”Vi nåede ikke helt frem til finalen, men vi er stolte over at have været med,” understreger han – men glæder sig også over, at en Meny-medarbejder fra Køge var blandt de i alt fem kandidater på landsplan, der nåede hele vejen til finalen.
I år har Hjemmet især haft bud efter kunderne for at hylde de mange kassedamer, der har taget en ekstra tørn i forbindelse med corona-pandemien. Mange af dem påtog sig nemlig en plads i allerforreste linje og sørgede for, at alle kunne handle ind i landets butikker.

Tekst og foto: Jens Bytoft

Tekst:

Relaterede artikler

Top