Betina lever drømmen ud med Gård-Butikken

Tekst og foto: Lene Weber

 

LANDHANDEL – Luften er kølig i Gård-Butikken på Bovbjergvej 6 uden for Guldager. Så holder frugter og grøntsager sig friske og vitaminrige. Betjeningen, derimod, er der ikke noget køligt over.

Indehaver Betina Qvist Carlsen og medhjælper Emilie Kristensen, der også er hestepige på gården, tager sig god tid til en sludder og byder gerne på en lille smagsprøve.

DSC_7916

Der satses på danske varer i Gård-Butikken. I den nærmeste fremtid har Betina Qvist Carlsen planer om at få etableret en ny og indbydende ’kartoffelbar’.

 

”Det er lidt over en måned siden, jeg åbnede, og her kommer både folk fra nabolaget og resten af Esbjerg. En del lægger vejen forbi på cykel og gør os nærmest til et lille udflugtsmål,” fortæller Betina Qvist Carlsen med et smil.
Det er en gammel drøm, der nu er gået i opfyldelse for den 48-årige børnehaveklasseleder på Bohrskolen. Et faktum, gårdens 300 kvadratmeter og meget velfriserede urtehave da også vidner om.

En gammel drøm

”Jeg har længe godt kunnet tænke mig at åbne en gårdbutik med frugt og grønt. Jeg har snakket om det i et par år, og i starten af året gik vi så i gang med at renovere en stor del af staldbygningen,” beretter den stolte butiksindehaver, der er så heldig at have en søn med teknisk snilde helt ud i fremstilling af moderne butikshylder.

Mange har efterfølgende givet udtryk for, at de synes, det er sejt, hun har kastet sig ud i at udleve drømmen.

På gården har hun foruden gårdbutikken ti højlandskøer og to heste at se til.

Gårdbutikken, der også byder på italienske lækkerier såsom balsamico, oliven, rød- og hvidvin, chokolade med mere, holder åbent fra kl. 15-18 på hverdage og 10-14 i weekenden.

DSC_7920

Betina Qvist Carlsen har lagt meget energi i at finde frem til gode leverandører.

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top