Bogsalg fra Klub Vadehavet

Ønsker du nogle af de bøger, der præsenteres herunder, så bestil dem ved at skrive til mail@hjertingposten.dk

Betaling sker via MobilePay 30 36 39 19 (ved afhentning eller overrækkelse ved levering) eller via faktura (forsendelse, der koster 53 kroner). MobilePay kan dog også bruges her. Der er 10 procents julerabat på alle bøger i december. Så du tager den læste pris og trækker 10 procent fra.

Først en nyhed:

Den politiske vinkel af Jakob Brønnum

Forlaget Læselyst, hvis bøger vi sælger gennem vores læserklub, Klub Vadehavet, har julegaven klar til alle krimifans: Den politiske vinkel af Jakob Brønnum.
“Det var sommervarmen. Der kom sikkert ikke nogen på kon­toret i flere uger. Eller kunne det rent faktisk ske, at dette kon­tor, netop dette kontor, stod tomt i flere uger? Næppe. I så fald var det udført hurtigt. Der var en sødmefuld stank omkring liget. Liget hang oppe på væggen, omkring en meter over gulvet. Pludselig begyndte armen at bevæge sig.”

Så er handlingen i gang. Et lig dukker op i en have i et sommerhusområde på Holbækegnen. Politiet står helt på bar bund. Det viser sig kun at være begyndelsen. I Den politiske vinkel konfronteres kriminalkommissær Tobias Isaksen og hans medarbejdere med en serie af forbrydelser, der trækker tråde til den politiske top på Christiansborg og videre langt ud i verden.
Den politiske vinkel er andet bind i serien om kriminalkommissær Tobias Isaksen. For to år siden udkom Jakob Brønnums første krimi, Kvinden under isen. Den politiske vinkel kan læses uafhængigt af denne.
Bogens forfatter, Jakob Brønnum, har skrevet omkring 50 bøger. Den politiske vinkel er hans syvende roman.
Jakob Brønnum havde sin litterære debut i Hvedekorn 1983 og har modtaget legater, bl.a. fra Statens Kunstfond. Hans forfatterskab kan følges på forfattersiden Jakob Brønnum på Facebook.
Jakob Brønnum er repræsenteret med digte og prosa i flere antologier og lærebøger. Han er oversat til flere sprog.
Den politiske vinkel er illustreret med vignetter af Michael Løhde Andersen, der har arbejdet professionelt med kunst og illustrationer siden 2005.
Bogen er på 403 sider og koster blot 279,95. Og der er 10 procent i julerabat her i december! Det gælder alle bøger fra forlaget.

AD SNOEDE VEJE AF CLAUS GRYMER

Livet er en gave, man er forpligtet på at værne om, hvad enten det er ens eget eller andres liv, det drejer sig om. Men livet går “Ad snoede veje”, og det er først i tilbageblik, at man for alvor kan se hvilke valg, der førte én ind i blindgyder eller ad unødvendige omveje. Meget kunne man have gjort bedre. Andet må man fyldes af taknemmelighed over.
I “Ad snoede veje” ser Claus Grymer med en kompromisløs ærlighed tilbage på sit liv, men han ser også fremad mod det, der venter efter døden. Erindringsglimt og betragtninger over livet og døden flettes ind i hinanden og giver stof til eftertanke.
”Jeg har selv oplevet det en enkelt gang. Samt hørt to andre berette om noget tilsvarende. Om hvordan en døende sendte en nærtstående det mest strålende smil, som vedkommende nogensinde havde modtaget af sin elskede. I alle tre tilfælde var det den sidste kontakt mellem dem. Den efterfølgende sorg havde i sig den største lykke … Hvad skal vi udlede af dette? Vi skal huske, at smilet var der. Og at vi også i mørket lever i den lyse forventningstid.” – Citat fra ”Ad snoede veje”.
Claus Grymer er fra 1946. Han blev født og havde sin opvækst på Mors. Derfor var det naturligt for ham at tage en journalistuddannelse på Morsø Folkeblad (1970-73). Dertil kom en bifagseksamen i dansk fra Aarhus Universitet.
Claus Grymer har gennem de seneste 50 år anmeldt litteratur, teater og billedkunst. Sideløbende hermed har han udgivet en lang række bøger. Grymer debuterede som forfatter i 1973 med en digtsamling. Har siden udsendt en række andre digtsamlinger, romaner, erindringsprosa og noveller. Han er bosat i Gedved nær Horsens.
Et udvalg af billedkunstner Maja Lisa Engelhardts værker ledsager hvert kapitel i ”Ad snoede veje”. Forsidebilledet er også af Engelhardt.
Vejledende pris (inkl. moms): 199,95 kr.
Sideantal: 95 sider
Udgivelsesdato: 24. maj 2023
Forlag: Forlaget Læselyst, www.forlagetlaeselyst.dk, kontakt@forlagetlaeselyst.dk – skriv, at du så annoncen her.

LANGS MURENE AF CLAUS LEMBOURN

Det er is-vinteren 1944-45. Carl er kurér for modstands-bevægelsen, men ingen ved det. Og hans mor skælder ham ud som altid. Han går i 2.g. Har pistol, men har aldrig skudt med den.
Så han er ikke et ægte mandfolk.
Carl vil være rigtig sabotør med krudtslam i løbet. Så piger ikke bare ser lige igennem ham. En vinter lang og mørk og hård. Begge hænder om pistolen, Carl!
Tyskerkroppe går i knæ og vælter. Det er ikke mord. Han lusker langs murene. Det er ikke fejt. Kammerater falder. Ikke fordi han svigter.
Men det koster alligevel dyrt at blive et ægte krigs-mandfolk.
LANGS MURENE er en roman for voksne om at være ung i en verden, hvor overgangen fra barn til voksen er papirstynd.
Modstandskampen forvandler drenge til mænd. Nogle gange afgør et skud, om man er det ene eller det andet.
Stående overfor en besættelsesmagt bliver moralen meget enkel. Fjendens død er en nødvendighed, hvis man selv bliver truet.
Parallelt med kampen er der andet, der presser sig på: poesi, kærlighed og sex. Kort sagt: behovet for at leve.
Bogens forfatter, Claus Lembourn, født 1934, er søn af en dansk far og tysk mor.
Hele sit liv har han arbejdet med ord og fortællinger. Som forfatter, oversætter, forlagsredaktør, magasinredaktør, tekstforfatter og underviser i kommunikation. Siden slutningen af 1960’erne og til nu har Lembourn udgivet 11 andre bøger, senest ”Ildtid” fra 2022.
Vejledende pris: 249,95 kr. inkl. moms
Sideantal: 148 sider
Udgivelsesdato: 30. maj 2023
Forlag: Forlaget Læselyst, www.forlagetlaeselyst.dk, kontakt@forlagetlaeselyst.dk, skriv, at du læste annoncen her

Klimarejsen

Bestil bogen ved at skrive til mail@hjertingposten.dk

Dreng i krig med alle

Bestil bogen ved at skrive til mail@hjertingposten.dk

Fra kanten om kernen

Bestil bogen ved at skrive til mail@hjertingposten.dk

Vestenvind

Bestil bogen ved at skrive til mail@hjertingposten.dk

Kvinden under isen

Bestil bogen ved at skrive til mail@hjertingposten.dk

Klamme kys og kærlighed

Bestil bogen ved at skrive til mail@hjertingposten.dk

Ildtid

Bestil bogen ved at skrive til mail@hjertingposten.dk

Englekor og stjernespor

Bestil bogen ved at skrive til mail@hjertingposten.dk

Jord, giv mig vinger

Bestil bogen ved at skrive til mail@hjertingposten.dk

Havet og ingenting

Bestil bogen ved at skrive til mail@hjertingposten.dk

Tekst:
Top