Jul i Hjerting er aflyst i år

JULEARRANGEMENT – Julemanden i Hjerting får en ekstra lang lur i år.
Arrangørerne bag det traditionsrige ’Jul i Hjerting’ har nemlig været nødt til at aflyse årets arrangement, der var planlagt til 15. november.

Der har ganske enkelt ikke været opbakning nok fra de butikker, restauranter, virksomheder og organisationer, der ellers plejer at være med til at få arrangementet op at stå.

 

Kun to kom til møde

Den 31. august havde styregruppen bag ’Jul i Hjerting’ kaldt til fællesmøde på Hjerting Badehotel med evaluering, input og planlægning af årets arrangement på dagsordenen. Men kun to deltagere mødte op udover styregruppen, der består af Mette La Fontaine fra Rigtig Hundemad, Arne Jørgensen fra Sydbank og Peter Petersen fra Hjerting Badehotel.

Efterfølgende bad styregruppen om en bindende tilmelding fra interesserede aktører senest 10. september for at måle, om interessen var stor nok. Det gav positiv feedback fra ti deltagere, men det vurderes at være for lille opbakning til at gennemføre.

”Vi havde jo håbet, at dem der har været med i mange år, stadig ville være med. Vi mener selv, at Jul i Hjerting har været en succes, som har kørt i mindst 15 år nu,” siger Peter Petersen fra styregruppen.

”Vi er ikke tudefjæs, og vi klarer os selv fint uden arrangementet. Men det er rigtig ærgerligt for både byen og de mange mennesker, der har en god tradition med at komme og hygge sig til Jul i Hjerting.”

Og det skinner tydeligt igennem, at arrangørerne er skuffet over, at der ikke er mere opbakning til det store arbejde, der er lagt.

”Vi bruger meget tid på både planlægning og afvikling. For min part bruger jeg f.eks. det meste af både fredag, lørdag, søndag og mandag på det, fortæller Peter Petersen.”

 

Håber på comeback

Fællesmødet blev indkaldt med kun en uges varsel – kan det have betydet noget for fremmødet?

”Det ved jeg ikke, men jeg tvivler. Vi må bare konstatere, at det ikke kan blive til noget i år.”

Har I mod på at prøve igen næste år?

”Det har vi slet ikke fået snakket om endnu. Men personligt håber jeg da, at vi kan vende tilbage med Jul i Hjerting i 2016 med fornyede kræfter, også gerne på arrangørsiden, hvis nogen har lyst. Så alle er meget velkomne til at melde ind med forslag og gode idéer, hvis man er interesseret i at være med,” understreger Peter Petersen.

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top