Ambitiøs revy sættes op i Sædding Centret

REVY – Fra 26. april bliver der igen noget at grine af i Sædding Centret, når der holdes premiere på ’Spark mig i revyen’.

Den ambitiøse forestilling med bl.a. otte-mands orkester sættes op i den gamle biograf, som senest har huset Kop & Kande. Revyen havde premiere sidste år på Rørkjærskolen, og det er et ungt hold, der leverer løjerne, med Daniel Lassen og Frederik Knudsen i spidsen.

”Vi er to unge gutter, der har gået meget op i revy og teater gennem mange år efter at have gået på teatergrundkursus på Kulturskolen,” fortæller Daniel Lassen.

Masser af kant og bid

Arrangøren er Røst Teaterforening med base på Rørkjærskolen, og revyens navn signalerer, at der bliver sparket igennem.

”Vi valgte det, fordi folk trænger til et ordenligt spark. Når hele det danske system ser ud til at være noget lort, kan vi godt lave lidt sjov ud af det. Vi vil gerne give et ordentligt spark bagi, og der bliver masser af kant og bid,” lover Frederik Knudsen

”Vi vil gerne prøve at lave noget revy, som ikke hele tiden går efter bogen. Vi vil gerne turde tage nogen chancer, f.eks. med non-verbale numre og ting, man ikke nødvendigvis ville kunne se nogle ældre mennesker i Cirkusrevyen lave. Vi vil gerne turde noget mere og krydse nogle flere grænser, fordi vi er unge. Men forestillingen er for alle aldre – det er en klassisk revy, dog med et stort tvist.”

Bliver i Sædding

Hvis alt går som forventet, er det planen, at ’Spark mig revyen’ skal blive i Sædding Centret fremover.

”Der var rigtigt mange bud på steder og svært at vælge. Men Sædding Centret har alle de faciliteter, vi skal bruge og ikke mindst størrelsen. Det er så tomt et rum, at vi virkelig kan lave det til vores eget. Og så ligger det lidt udenfor byen, men et sted, hvor vi kan nå mange mennesker. Så som udgangspunkt bliver vi i Sædding Centret,” fortæller Daniel Lassen.

Foreningen har endnu ikke taget lokalet i brug, men prøverne begynder efter Påske. Efter premieren spilles fem forestillinger – mere info og billetsalg på sparkmigirevyen.com

 

Tekst:

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top