Vinsmagekasse fra Top Wine til kr. 499,- med gratis levering

Her får du Klub Vadehavets første vinoplevelse, en smagekasse med seks dejlige vine fra Top Wine i Sædding, leveret gratis lige til døren i hele Esbjerg Kommune, for kun 499 kroner.

Du får to flasker god rosé, en flaske lyserøde bobler, en god Riesling, en rød Primitivo fra Apulien og en fuldfed bøfvin fra Argentina. Normalprisen er 624 kroner, så du sparer 125 kroner. Her kommer en beskrivelse af vinene oppe til venstre på billedet, vi starter fra venstre:

1. Sperone Moscato Rosé – Italiensk mousserende vin, normalpris 109 kr.

Sperone Moscato Rosè er en vidunderlig italiensk spumante, der med sin aroma af citrusfrugt giver en frisk frugtagtig smag.
Velegnet til: Dessert, frugt.
Beskrivelse: En helt vidunderlig spumante fra familien Sperone, der har produceret denne vin i mere end tre generationer.
Familien er i dag blandt de førende producenter i ASTI-området.
Når moscatodruerne er høstet, bliver de presset forsigtigt, således at mosten og frugten bevarer aromaen.
Farven er brilliant lyserød med en aroma af citrusfrugter med frisk frugtagtig smag.
Er ideel som velkomstdrink, men også en fremragende ledsager til frugter (især jordbær) men også velegnet til kager, søde desserter og til kransekage eller som erstatning for en champagne.

2. Meridia Salento Primitivo – Italiensk rødvin, normalpris 109 kr.

Meridia Salento Primitivo er en udsøgt italiensk kvalitetsrødvin fra Puglia på halvøen Salento. Produceret på primitivodruen.
Velegnet til: Kødretter, pasta.
Beskrivelse: Meridia Salento Primitivo har en høj alkoholprocent og en rubinrød farve. Vinen dufter af vilde bær og har en mild smag med en dejlig rund, lang og fyldig eftersmag.
Velegnet til alle stege, et godt ostebord eller til pasta med grøntsagssaucer eller lyse kødretter – eller blot til at nyde uden mad.
Meridia Salento Primitivo kommer fra halvøen Salento i det sydøstligste Italien (hælen af den italienske støvle). Halvøen er en del af det store vindyrkningsområde Apulien (på italiensk Puglia). Her er det dominerende klima tørke og varme med meget lidt nedbør. Omkring 80 % af de dyrkede druer i området er røde og de mest delikate druer i Apulien vokser på halvøen Salento.
En udsøgt vin, der er en fornøjelse af drikke og helt klart bærer præg af dyrkningsområdets nærhed af Adriaterhavet og det Ioniske Hav, hvor nætterne er kølige og giver druerne den korrekte opvækst, som er nødvendig for at lave en kvalitetsvin som denne italienske lækkerbisken.

3. Relax Riesling – tysk hvidvin, normalpris 119 kr.

Denne fine rieslingvin stammer fra Mosel-dalen med sine stejle vinmarker og optimale vinforhold. En halvsød hvidvin der er forfriskende sprød.
Velegnet til: Fjerkræ, ost, skaldyr
Beskrivelse Den naturlige syre giver vinen en perfekt balance, der er forfriskende sprød. Der er en aroma af friske æbler, pærer og ferskner og en antydning af citrus.
En halvsød hvidvin som passer til en bred vifte af de kulinariske lækkerier som salater, fjerkræ, rejer og andre skaldyr samt oste eller bare til at sidde og nyde på terrassen eller i haven.
Den perfekte vin til alle let saltede forretter, men også fremragende blot som aperiti
For over 200 år siden slog Schmitts forfædre sig ned i den lille landsby Longuich, der ligger langs Mosel-floden i Mosel-Saar-Ruwer-vinregionen og begyndte at dyrke vinmarkerne og producere vin. Nu, i 4. generation, er Schmitt Söhne en af Tysklands største og mest succesfulde vineksportører til vinnydere over hele verden.
De udvikler løbende udvikler deres vinfremstilling og leder efter måder at optage nye teknologier og teknikker på, men de glemmer aldrig den traditionelle måde at producere ekstraordinære tyske vine på.
Deres politik er forblevet den samme i over 200 år: De ønsker at producere de bedste vine til overkommelige priser og bruger kun druer af høj kvalitet. Vinene eksporteres til hele verden.

4. Que Guapo, argentisk rødvin på malbecdruen, normalpris 139 kr.

Vinen er endnu så ny, at den ikke er på Top Wines hjemmeside, men det er en dyb og mørk, fuldfed bøfvin fra det solbeskinnede Argentina, hvor man laver verdens bedste eller næstbedste malbecvine. Franskmændene vil selvfølge aldrig indrømme, at nogen gør det bedre end dem. Men smag selv.

5. Cabernet Anjou Les Terriades Rosé, normalpris 59 kr.

Alkoholprocent: 11.
Druer: 80 pct. cabernet franc, 20 pct. cabernet sauvignon.
Lagring: Ingen
Kan nydes til: Aperitif, pasta, krydret og stærke retter.
Beskrivelse: Vinen har en flot purpurfarve, flot kompleks duft af frugter, fyldig og meget elegant smag med et strejf af sødme.

6. Cante Perdrix Rosè, fransk rosévin. normalpris 89 kr.

Denne franske Cante Perdrix Rosé er en rosévin lavet på druerne syrah og grenache, og er ideel til hygge på terrassen på en sommeraften.
Beskrivelse: Druesaften udblødes sammen med skindet i starten af gæringen. Gæringen finder sted ved en temperatur på 16 grader i omkring 20 dage.
Flot, klar lyserød farve.
En markant duft af søde frugter og bolcher.
Er ideel til den lune sommeraften som aperitif eller sammen med lette middelhavsretter.

Du bestiller og betaler vinsmagekassen her på place2book

Se andre tilbud fra Klub Vadehavet her – det gælder f.eks. den Cremant d’Alsace, der er på billedet til højre.

Hvis du bare vil have vores nyhedsbrev, så tilmeld dig oppe i feltet til højre øverst.

Top